telefon ikon

Ring til os på: +45 96 93 00 99

​Truck tilbehør sælges som engros

Truck Parts er din bedste partner indenfor håndtering af reservedele og udstyr til gaffeltrucks. Vi har et mål om at være din foretrukne totalleverandør af reservedele, tilbehør og udstyr til alle typer og fabrikater af gaffeltrucks, stablere og palleløftere.

Vi ved hvor vigtigt det er for dig at have reservedelene hurtigt, og vi har derfor også valgt at være lagerførende på de mest efterspurgte varer. Kontakter du os i dag vil vi allerede kunne sende det afsted senest i morgen.

På vores lager har vi engrossalg på alt hvad der er værd at have af truck tilbehør. Vi har sørget for at indsamle informationer om, hvad I typisk står og mangler, før I kan komme videre.

Vi sørger for at du har dit nye truck tilbehør hurtigt og billigt

Selvom du bestiller varer, som vi ikke har på lager på nuværende tidspunkt, har vi et rigtig godt samarbejde med vores leverandører, som gør det muligt for dig at få de varer du ønsker meget hurtigt.

Vores leverandørnetværk strækker sig rundt i hele verden, og da vi har været i branchen i mange år har vi kun valgt at samarbejde med de stærkeste, bedste og billigste leverandører af truck tilbehør.​

Kontakt os for mere information om vores engrossalg

Da vi har et stærkt netværk kan vi hurtigt kan få forskellige varer hjem, såfremt at du skulle have en truck som vi ikke sælger til i hverdagen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96 93 00 99 eller e-mail: info@truckparts.dk for at finde ud af om vi kan klare dine behov inden for truck tilbehør. 


Vi ser os selv som en seriøs engrosvirksomhed, og har intet direkte engrossalg til private . 

Salg af reservedele:

Tonny Andersen
Telefon direkte: 96 93 53 93

E-mail: tonny@truckparts.dk

Lager/salg

Henrik Rasmussen

Telefon direkte: 96 93 53 91

E-mail: henrik@truckparts.dk

​Firma

Truck Parts ApS

CVR: 21579076

adresse

Industrivej 5b

8450 Hammel

kontakt

​Telefon: +45 96 93 00 99

E-mail: info@truckparts.dk